Du er her: Forsiden >> Brugsprøver >> Vandapport

Lørdag den 26. september 2020 kl. 9:00

Anmeldelsesfrist

Anmeldelsesfristen udløber tirsdag den 8. september kl. 24:00.

Tilmelding & Gebyr

Tilmelding foregår via Hundeweb ligesom klubbens udstillinger.

Der vil stadig være mulighed for gammeldags tilmelding via blanketter og email (merpris kr. 45,-) ved at følge nedenstående fremgangsmåde:

Tilmeldingsblanketten udfyldes tydeligt og sendes per email til vand@nsdgk.dk (man behøver ikke at uderskrive) eller med post (og så skal der underskrives) til Jørgen Hansen, og det forhøjede gebyr på kr. 460,- indbetales på udvalgets konto i Danske Bank: 1551-4327160 tydeligt mærket "vandpr" og hundens reg. nummer.

Hvor

Prøven forgår ved Daverød Dam (Tikøb).

Prøveleder

Jørgen Hansen.

Dommere

Ikke bestemt endnu.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Din E-mail: