Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Lydighed

Lydighedstræning

Lydighed

Hvornår

Vi starter vores efterårs-lydighedshold torsdag den 16. august, og fortsætter hver torsdag til og med den 4. oktober. Herudover er der mandag den 20. august kl. 19:00 i Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund en obligatorisk teoriaften for alle som starter på hvalpeholdet!

Hvor

Alle hold træner på træningsområdet i Slangerup.

Tilmelding

Tilmelding sker som vanligt via den elektroniske tilmeldingsformular.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Lise Ipsen eller de enkelte trænere for mere information.

Hvalpetræning

Man vil i løbet af de 9 træningsgange blive præsenteret for lydighedsteori, hverdagslydighed, kontaktøvelser, aktiveringsøvelser, socialisering, tricks, mentale udfordringer, miljøtræning og meget meget andet.

Hvalpe i alderen fra 8 uger til og med 7 måneder kan deltage på dette hold.

Der er i alt 8 træningsgange, men pga. trænerens ferie starter holdet først den 23. august. De første fire gange vil træningen derfor vare fem kvarter..

Tider
Obligatorisk teoriaften mandag den 20. august kl. 19:00 i Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund
Torsdage kl. 18:30 - 19:30
Instruktør
Grethe Hyldig og eller Anelise Castenskiold
Antal hunde
8
Pris
450 kr.

Lydighed begyndere

Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpetræningen, og øger langsomt sværhedsgraden. Der vil bl.a. indgå øvelser som: Stå, sit og dæk, tandvisning, gå pænt (både med og uden line) og forskellige kontaktøvelser. Der bliver også tid til lidt leg og mentale udfordringer for hund og fører, men vigtigst af alt: Alle hygger sig og har det godt, mens vi er sammen i alt 8 gange.

Tider
Torsdage kl. 18:30 - 19:30
Instruktør
Anelise Castenskiold.
Antal hunde
8
Pris
400 kr.

Lydighed fortsættere

Når Ida træner er det vigtigt for hende, at det både er sjovt og hyggeligt for hund og fører samtidig med, at resultaterne også skal hjem. Ida tager fat i følgende øvelser: sit, dæk, indkald, starten til apportering, spring, tandvisning, stillingsskift, stå, gå pænt og kontaktøvelser. Lidt sjov vil der også være plads til. Der er i alt 8 træningsgange, men pga. trænerens ferie starter holdet først den 23. august. De første fire gange vil træningen derfor vare fem kvarter..

Tider
Torsdage kl. 18:30 - 19:30
Instruktør
Ida Thyssen
Antal hunde
8
Pris
400 kr.

Ida Thyssen har selv Langhåret Hønsehund. I 1998 startede hun som hvalpe instruktørelev hos DKK og er siden blevet LP1 instruktør og klikkerinstruktør. Når Ida træner er det vigtigt for hende, at det både er sjovt og hyggeligt for hund og fører samtidig med, at resultaterne også skal hjem.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Din E-mail: