Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Lydighed


Alle hold er fyldt op og vi arbejder nu på forårets program.

Lydighedstræning efterår 2020

Lydighed

Det vigtigste for trænerne er, at det både er sjovt og hyggeligt både for hund og fører samtidig med, at resultaterne også skal hjem.

Hvornår

Vi starter efterårets lydighedshold torsdag den 13. august og fortsætter hver torsdag til og med den 8. oktober. Herudover er der en obligatorisk teoriaften uden hund for alle, som starter på hvalpeholdet eller ikke har deltaget på vores lydighedshold tidligere. Alle er velkommen til teoriaftenen, hvis du/I f.eks. ikke har kunnet deltage tidligere.

Teoriaften er mandag den 10. august kl. 19.00. i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”.

Den første træningsaften møder alle hold kl. 18:00 til fælles start på den nye sæson og orientering om pladsen.

Hvor

Alle hold træner på træningsområdet Hørup Skovvej 7 i Slangerup (ved speedwaybanen).

Tilmelding

Tilmelding sker via den elektroniske tilmeldingsformular.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Lise Ipsen eller de enkelte trænere for mere information.

Lydighed 1 - Hvalpe

Holdet er fyldt op.

I løbet af de 9 træningsgange vil I blive præsenteret for hverdagslydighed, kontaktøvelser, aktiveringsøvelser, socialisering, tricks, mentale udfordringer, miljøtræning og meget andet.

Hvalpe i alderen fra 8 uger til og med 7 måneder kan deltage på dette hold.

Tider
Torsdage kl. 18:00 – 19:00 + obligatorisk teoriaften uden hund mandag den 10. august kl. 19.00 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”.
Instruktør
Anelise Castenskiold.
Antal hunde
8
Pris
Kr. 450,-

Lydighed 2 - Begyndere

Holdet er fyldt op.

Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpetræningen og øger langsomt sværhedsgraden. Der vil bl.a. indgå øvelser som: Stå, sit og dæk, tandvisning, gå pænt med og uden line og forskellige kontaktøvelser.

Der bliver også tid til lidt leg og mentale udfordringer for hund og fører. Vigtigst af alt: Alle hygger sig og har det godt, mens vi er sammen 9 gange i alt.

Tider
Torsdage kl. 18.00 – 19.00 + obligatorisk teoriaften uden hund mandag den 10. august kl. 19.00 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”, hvis du ikke har deltaget i dette tidligere.
Instruktør
Grethe Hyldig
Antal hunde
8
Pris
Kr. 450,-

Lydighed 3 - Fortsættere

Holdet er fyldt op.

Ida tager fat i følgende øvelser: Stå, sit og dæk, gå pænt, stillingsskift, kontaktøvelser, indkald, spring, tandvisning og starten til apportering. Lidt sjov vil der også være plads til. Der er 9 træningsgange i alt.

Ida Thyssen har selv Langhåret Hønsehund. I 1998 startede hun som instruktørelev hos DKK og er siden blevet LP1 instruktør og klikkerinstruktør.

Tider
Torsdage kl. 18:30 - 19:30
Hvis du ikke har deltaget i en teoriaften tidligere på vores lydighedshold, er du meget velkommen mandag den 10. august kl. 19.00 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”, til et spændende og lærerigt foredrag.
Instruktør
Ida Thyssen
Antal hunde
8
Pris
Kr. 450,-

Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: