Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Ringtræning


Da vi på sommer ringtræningen oplevede faldende deltagelse de sidste gange, vil vi fremover bede jer om at tilmelde jer på vores Facebook opslag eller mail til Lone Driberg senest onsdag kl. 20:00.

Ringtræning

Ringtræning

Lone Driberg og Claudia Parnas står for ringtræning.

Vi starter træningen kl.18.00, hvor vi starter med at varme vores hunde op.

Derefter går vi i gang med at træne vores hunde med forskellinge øvelser, som vil variere fra gang til gang. Der bliver god tid til bord træning - hundene kommer på bordet indimellem øvelserne, så der ikke er nogle som skal stå og kede sig. Vi vil hjælpe jer, så I bliver klædt godt på til de kommende udstillinger.

Alle kan træne med, nye såvel som "gamle" garvede udstillere. Husk udstillingsline, massere af godbidder og godt humør. Vi glæder os til at se jer.

Hvornår

Se kalenderen for aktuelle datoer. Men det er altid torsdage kl. 18:00.

Hvor

Forår og efterår ringtræner vi udendørs torsdage på træningsområdet i Slangerup.

Pris

Ringtræning koster kr. 30,- pr. hund pr. gang (MobilPay), og er kun for gravhunde.

Tilmelding

I skal tilmelde jer på vores Facebook opslag eller mail til Lone Driberg senest onsdag kl. 20:00. Træningen gennemføres med minimum 4 tilmeldte hunde.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Din E-mail: