Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Speciel kurser

Speciel kurser

Af og til vil vi arrangere 1-dags kurser eller små forløb som byder på nogle unikke muligheder for at få et endnu bedre samarbejde og kontakt med sin gravhund.

Tilmelding

Tilmelding sker som vanligt via den elektroniske tilmeldingsformular.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakteudvalget eller de enkelte trænere for mere information.

Problemknuserdag lørdag d. 31. august

Vi byder ind til ”Problemknuserdag”, hvor vi vil have fokus påhåndtering og forebyggelse af evt. udfordringer i hverdagen med hund. Til denne dag har vi inviteret adfærdsekspert og instruktør Christine Løwe til træningspladsen i Slangerup. Christine har stor erfaring med alle typer af hund/ejer relationer og er kendt for at formidle både videnskabelig teori og brugbare løsninger på en humoristisk og uformel måde.

Har du et emne eller en aktuel problematik, du ønsker behandlet på dagen, er du velkommen til at sende en kortfattet mail til udvalget tydeligt mærket "Problemknuserdag". Så vil vi samle sammen og sende videre til Christine, som vil drage det ind i både teorien og praksis.

Programmet bliver en vekselvirkning af teori og praksis med øvelser. Din hund skal derfor kunne ligge i bil eller bur, når den ikke er aktiv.

Program

Kl. 10-11
En rigtig god træningstime, "Slap a' hund - sådan". Træning med egen hund. Observatører uden hund.
Kl. 11:15-12:15
Uønsket adfærd - knæk koden. Teori. Om indlæringspsykologi & stress.
Kl.12:30-13:15
Frokost
Kl.13:15 - 14:30
De mest almindelige "problemer" på træningspladsen eller i hjemmet, og håndtering heraf. Tænk f.eks på manglende koncentration eller overdrevet vokalisering. Her kan også komme emner fra de deltagende på tale.
Kl.14:30-15:15
Eventuelt, spørgsmål og tak for i dag.

Hvornår

Lørdag d. 31. august kl. 10:00 til ca. kl. 15:15.

Pladser

Der kan deltage op til 15 hunde med respektive førere. Er der 2 førere om samme hund, kan kun den ene og samme fører deltage i den enkelte øvelse.

Pris

Prisen er kr. 300,- for en hund med op til 2 personer. Ønsker du "kun" at være observatør (altså uden hund) er prisen kr. 150,-. Du skal selv medbringe frokost. Øl og vand kan købes og vi byder på kaffe, te samt kage om eftermiddagen.

Tilmelding

Tilmelding sker som vanligt via den elektroniske tilmeldingsformular.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Din E-mail: