Du er her: Forsiden >> Udstilling & Skue

Nordsjællandsudvalget afholder udstilling i foråret i ulige år og måske skue i lige år. Skuet afholdes på vores træningsområdet i Slangerup, og er en hyggelig og uformel dag. Et skue er alle tiders chance for nye hunde og udstillere at prøve, hvad det vil sige at deltage på en udstilling. Udstillingen afholdes i Slangerup Idrætshal i foråret.

Der er for tiden ingen planer om et skue.

DGK Udstilling 2021

Slangeruphallen

Nordsjællandsudvalget afholder næste udstilling foråret 2021 i Slangerup Idræts-og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup.

Vi kommer tilbage med mere information når dato mm. er faldet på plads.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Din E-mail: