Du er her: Forsiden >> Om udvalget

Lokaludvalget for Nordsjælland er Dansk Gravhundeklubs kontaktled til medlemmerne i området nord for København og forestår mange forskellige aktiviteter. På vort træningsområde i Slangerup, som vi deler med Slangerup Jagtforening, har vi masser af plads til ring-, lydighedstræning og agility. Vi arrangerer også sporinstruktion i skovenen omkring Buresø. Gennem året arrangeres bl.a. temaaftner, sommerfest og vandreture med "gravbasserne".

Udvalgets adresse
℅ Erik Hansen, Sommervej 1, 3100 Hornbæk
CVR
35599975
E-mail
ns@dgk.dk
Web
www.nsdgk.dk
Facebook
www.facebook.com/groups/nsdgk
MobilePay
32414
Bank
Bank: Danske Bank
Konto: 1551-4327160
IBAN: DK4330000004327160
SWIFT: DABADKKK


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Din E-mail: