Du er her: Forsiden >> Nordsjællands billedgalleri

Nordsjællands billedgalleri

Her samler vil billeder fra store og små begivenheder og aktiviteter i Nordsjælland. Skulle du ligge inde med nogle billeder du gerne vil have med her, så kontakt os, så vi kan aftale nærmere.

Copyright

Copyright

Læg mærke til at billederne kan være copyrighted. Hvis det er tilfældet, er det inkluderet i billedets Exif metadata-information. Kontakt venligst copyright-indehaveren for tilladelse før du bruger billederne andre steder.

Klik på minirature billedet til venstre for beskrivelsen for at åbne billedgalleriet.


2012.06.02 - Vildtsporprøve i skovene omkring Buresø

Det var en noget kold og fugtig morgen, men som dagen skred frem steg temperaturen og til slut brød solen frem. Desværre gik det ikke så godt for hundene på 40 og 20 timer. Vejret var rigtigt godt for 3 timer og det kvitterede hundene også for med 6 styks 1.pr. og prøvens bedste med flotte 70 point skarpt forfulgt af to med 69 og en med 68.

Det var også dagen hvor vi tog afsked med Else Sørensen som dommer. Efter 16 år sluttede Else hvor hun startede d. 28. April 1996. Dengang sammen med Henny Andersen og Lis Hansen, så det var så tæt vi nu kunne komme på en gentagelse. Vi har haft fornøjelsen af at have Else som dommer flere gange og er stolte over at hun valget at afslutte en flot dommerkarriere hos os i Nordsjælland.

Resultaterne fra dagen kan ses under Vildtsporprøve 2012.06.02


2012.01.21 - En dag i svømmehallen

Billeder fra en lørdag formiddag i svømmehallen.

2011


2011.11.27 - Juleskovtur

Juleskovturen 2011 blev igen afholdt i Dyrehaven, denne gang uden al den sne vi havde sidste år. Tilgengæld var turen ikke helt fri for lidt regn.

Det nye i år var at vi sluttede af på en overdækket bålplads ved parkeringspladsen. Vi fik let tændt op og snart var der varme æbleskiver og glögg. Det blæste en del men en pressing skabte en del læ. Det var så hyggeligt at vi nok vil bruge samme plan i 2012. Vi håber at se mange gravhunde og deres mennesker igen.


2011 Juli-August - Byggeprojektet

Efter mange års tilløb er vi nu begyndt på det store byggeprojekt i Slangerup. Et halvtag foran containerne så vi alle kan krybe i ly når vejeret ikke vil som vi gerne vil.


2011.05.15 - Mentalbeskrivelse

Nordsjællandsudvalget afholdt for tredje gang mentalbeskrivelse i Jørlunde. Området var i dagens anledning hegnet ind, så ingen hunde skulle kunne slippe væk – og denne gang holdt det stik.

Alle skulle deltage i ”flokken” som følger med rundt til de forskellige momenter. På den måde fik vi alle set de fleste andre hunde, hvilket var meget lærerigt. Vejret var meget omskifteligt. Det startede lidt småkoldt med under 10 grader, mens vi sidst på dagen nåede 15 grader. Det var noget blæsende og vi fik også et par meget små byger undervejs men ikke noget vi blev våde af.

Der var 10 hunde til beskrivelsen, heraf 4 gravhunde, en schæferhund, 3 labrador retrivere, en cocker spaniel og endelig en finsk lapphund. I parentes er angivet hvilket moment billedet er fra. Du kan se resultaterne fra dagen her og læse meget mere om mentalbeskrivelse her.

2010


2010.11.28 - Juleskovtur

Juleskovturen 2010 blev noget af en udfordring. Der var faldet så meget sne at vi ikke kunne parkere ved vores planlagte mødested, så vi kørte lidt rundt om St. Dyrehave for at finde en parkeringsplads. Det lykkes at få alle biler parkeret på overdrevsvejen i den nordlige ende.

Men så begyndte prøvelserne for alvor. Sneen lå i knæhøjde og vi kæmpede os frem gennem det meget smukke sneklædte landskab. Med en pause undervejs, nåede vi tilbage til bilerne hvor vi nød den varme gløgg i et interimistisk gadekøkken.


2010.09.11 - Mentalbeskrivelse

Nordsjællandsudvalget afholdt for anden gang mentalbeskrivelse. Vi havde igen lånt området hos Svend-Erik i Jørlunde, ganske tæt ved vores træningsområde. Området var i dagens anledning hegnet ind, så ingen hunde skulle kunne slippe væk – troede vi. En enkelt udbryderkonge (en gravhund) ville hellere jage lidt på naboens ko end løbe efter den kedelige hvide klud.

Du kan se resultaterne fra dagen her og læse meget mere om mentalbeskrivelse her.


2010.08.19 - Oversvømmelse

August 2010 fik Sjælland sin del af regnen, og træningsområdet var ikke til at komme til. Der stod mere en en meter vand på vejen, der vel nærmest kunne omdøbes til Hørup Å.


Andre år
Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: