Du er her: Forsiden >> Om udvalget >> Udvalgsmedlemmer

Udvalgsmedlemmer

Mange gode folk hjælper udvalget som trænere og instruktører: Se listen her.

Lise Ipsen

Lise Ipsen

Smedebakken 13, Annisse, 3200 Helsinge, 4018 3103

Jeg har haft gravhund, langhåret standard, siden 1975. Min nuværende er den 5. i rækken. Udover at være familiehund er hundene blevet brugt til udstilling og spor. Jeg har været medlem af Nordsjællandsudvalget siden 2006, hvor jeg p.t. er formand. Mit arbejdsområde er lydighedstræning, ringtræning og udstilling. Jeg hjælper med sporinstruktion og -prøver, som altid har haft min store interesse, og i udvalgets fælles gøremål.

Erik Hansen

Erik Hansen

Sommervej 1, Stenstrup, 3100 Hornbæk, 2049 7868

Fik min første gravhund for mere en 40 år siden, en rød korthåret standard. Fortsatte med farven og siden Black and Tan. Har periodisk haft en eller to hunde, en enkelt langhåret men favorit er absolut korthåret. Har de seneste 5 år haft interesse i udvikling af vandapportering med inspiration fra først tyske og senest den finske prøve. Har i dag en enkelt hund, korthåret Chokolade Merle.

John Bøgelund

John Bøgelund

Kielshøj 33, 3520 Farum, 2177 7444

Stine Elberg Larsen

Stine Elberg Larsen

Ydermosevej 2, Dalby Huse, 3630 Jægerspris

 • Agility
 • Sporinstruktion og -prøver
 • Hundeskålen

Har haft ruhåret standard siden 2004, hvor min mand og jeg fik den første. Nu har vi en tæve på 10 år og en han på 18 mdr. Ham går jeg på udstilling med, sportræning og til lydighedstræning.

Hanna Grønning

Hanna Grønning

Birkebakken 12, 2840 Holte, 40511036

Jeg har erfaring med fire ruhårede gravhunde. Har pt en ruhåret dværg. Er aktiv med træning: Lydighed, agility, spor, udstilling, gravtræning i DK og forskellige jagtrelaterede aktiviteter i Tyskland. Min interesse er at understøtte, udvikle og fastholde gravhundens særlige egenskaber som jagthund og familiehund.

Michael Sivertsen

Michael Sivertsen

Madam Anes Vej 3, Søsum, 22177510

 • Kontakt Elværket
Pia Christensen

Pia Christensen

Strandvejen 93, 3300 Frederiksværk

  Fik familiens første gravhund, en ruhåret standard i 2007. Vi har nu en Black and Tan korthåret standard han fra 2021, som primært er købt som hyggehund.


  Find os på Facebook

  Facebook

  DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

  Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

  Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

  Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

  Feedback
  Kommentar til denne side?
  Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

  Dit navn:
  Din E-mail: