Du er her: Forsiden >> Om udvalget >> Udvalgsmedlemmer

Udvalgsmedlemmer

Mange gode folk hjælper udvalget som trænere og instruktører: Se listen her.

Lise Ipsen

Lise Ipsen

Smedebakken 13, Annisse, 3200 Helsinge, 4018 3103

Jeg har haft gravhund, Langhåret Standard, siden 1975. Min nuværende er den 5. i rækken. Udover at være familiehund er hundene blevet brugt til udstilling og spor. Jeg har været medlem af Nordsjællandsudvalget siden 2006, hvor jeg p.t. er formand. Mit arbejdsområde er lydighedstræning, ringtræning og udstilling. Jeg hjælper med sporinstruktion og -prøver, som altid har haft min store interesse, og i udvalgets fælles gøremål.

Anne-Sofie Løwe

Anne-Sofie Løwe

Poppelvej 7, Søsum, 3670 Veksø Sjælland, 3033 1643

Jeg er vokset op med ruhårede gravhunde, som min far brugte til jagt. Har nu selv nr. 2 ruhåret standard foruden en labrador retriever. Begge hunde bruges også til jagt. Har, siden jeg blev valgt ind i udvalget i 2017, været sekretær for udvalget, skriver referat fra møderne samt udvalgets indlæg til Gravhunden. Hjælper til bl.a. ved udvalgtes sporinstruktion, sporprøver og vandapporteringsprøven.

Erik Hansen

Erik Hansen

Sommervej 1, Stenstrup, 3100 Hornbæk, 2049 7868

Fik min første gravhund for mere en 40 år siden, en rød korthåret standard. Fortsatte med farven og siden Black and Tan. Har periodisk haft en eller to hunde, en enkelt langhåret men favorit er absolut korthåret. Har de seneste 5 år haft interesse i udvikling af vandapportering med inspiration fra først tyske og senest den finske prøve. Har i dag en enkelt hund, korthåret Chokolade Merle.

Mirjam Hoogeveen

Mirjam Hoogeveen

Esrum Søvej 6, Såne, 3080, Tikøb, 6017 4377

John Bøgelund

John Bøgelund

Kielshøj 33, 3520 Farum, 2177 7444

  • blod og løb
  • arbejdsdage
  • Vedligehold af træningsomådet
Stine Elberg Larsen

Stine Elberg Larsen

Ydermosevej 2, Dalby Huse, 3630 Jægerspris

  • Udstilling
  • Ringtræning
  • Agility

Har haft Ruhået Standard siden 2004, hvor min mand og jeg fik den første. Nu har vi en tæve på 10 år og en han på 18 mdr. Ham går jeg på udstilling med, sportræning og til lydighedstræning.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: