Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Ringtræning

Ringtræning efterår 2022

Ringtræning

Helle Fischer står for ringtræning.

Vi begynder med at varme vores hunde op.

Derefter går vi i gang med at træne hundene med forskellige øvelser, som vil variere fra gang til gang. Der vil også blive trænet i at stå på bord. En vigtig øvelse for en udstillingshund. Hundene kommer på bordet ind imellem ringøvelserne med hjælp af et udvalgsmedlem eller i slutningen af træningstiden. Vi vil hjælpe jer, så I bliver godt klædt på til de kommende udstillinger.

Alle kan træne med, såvel nye som ”gamle” garvede udstillere. Desuden er ringtræning også en god måde at socialisere hunden på. Husk en udstillingsline, masser af godbidder og godt humør. Mangler I en udstillingsline, kan den købes i ”Hundeskålen” på pladsen. Vi glæder os til at se jer.

Hvornår

Alle torsdage fra kl. 17.00 til 17.45. Start torsdag den 25. august til og med den 13. oktober .

Hvor

Vi træner udendørs på træningsområdet i Slangerup, Hørup Skovvej 7 (ved speedwaybanen).

Pris

Ringtræning koster kr. 40,- pr. hund pr. gang (MobilePay 32414). Træningen er kun for gravhunde.

Tilmelding

Der ingen tilmelding. I skal bare møde op, før træningen starter. Vi håber selvfølgelig, at der kommer mindst 4 – 5 hunde og gerne flere, så det giver mening både for hundene og ejerne.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: