Du er her: Forsiden >> Brugsprøver >> Vildtspor

Lørdag den 1. juni 2024

Vi afholder normalt to sporprøver efter DGKs regler, én i foråret og én i efteråret. I 2024 er efterårsprøven afløst af DM i Vildtspor den 5. oktober. Vi har dråbe spor i alle klasser, 3 timer, 20 timer og 40 timer. Der er plads til 14 hunde per prøve.

Anmeldelsesfrist

Anmeldelsesfristen udløber den 21. maj kl. 24:00.

Tilmelding & Gebyr

Tilmelding foregår via Hundeweb ligesom klubbens udstillinger:

Man behøver ikke være medlem af DKK for at tilmelde sig på hundeweb. Vi har lavet en vejledning i brugen af Hundeweb her.

Der er stadig mulighed for gammeldags tilmelding via blanketter og email (merpris kr. 45,-). Vi vil dog fraråde metoden da post ikke er det hurtigeste og mest pålidelige i denne verden. Kontakt evt. Mikael Kjærulff for detaljer.

Hvor

Prøven foregår i Skovene ved Buresø

Mødested er træningsområdet i Slangerup.

Prøveleder

Mikael Kjærulff.

Dommere

Forår 2023: Jane Ellehave Borrisholt & Anne malene Mortensen.


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: