Så har vi åbnet for tilmeldinger til efteråret 2024.

Vejledning

Udfyld venligst omhyggeligt. Skulle du have problemer med denne tilmeldingsformular eller spørgsmål i øvrigt, er du velkomme til at kontakte os her. For et par felter nedenfor er der mulighed for hjælp, ved at trykke på "Hjælp" til højre for feltet.

Der kan kun tilmeldes én hund til én aktivitet ad gangen. Hvis du skal tilmelde til flere aktiviteter eller flere hunde, så benyt din browsers "tilbage" knap 2-3 gange når tilmeldingen er sendt, så kommer du tilbage hertil, og kan vælge en anden aktivitet og/eller hund.

Brugsprøver & udstilling

Denne formular kan ikke benyttes ved tilmelding til brugsprøver og udstillinger. I stedet benyttes DKK hundeweb eller evt. den officielle DGK formular (mod en merpris), som kan hentes her.

Tilmelding
Hjælp

Antal personer

For de fleste kurser, starter vi ofte med en teoriaften uden hund. Af hensyn til planlægningen oplys venligst under "Antal" hvor mange mennesker I kommer til teoriaften.

For arrangementer uden hund, som for eksempel dyrlægeaften eller besøg hos Kopenhagen Fur, skal rammen med hund ikke udfyldes, oplys i stedet her under "Antal personer" hvor mange I kommer til arrangementet.


Hunden Denne sektion er kun nødvendig at udfylde for arrangementer med hund.
Kaldenavn
Stambogsnavn
Hjælp

DKK reg. nr.

Hundens DKK registrerings nummer (eller populært stambogsnummer) findes i DKK stambogen (i et lyserødt felt) og ser således ud:

12648/92
For danske hunde stambogsført før 2000 er det 5 cifre efterfulgt af "/" og derefter de to sidste cifre fra årstallet.
16811/2003
For hunde stambogsført i 2000 til 2006 er det igen 5 cifre efterfulgt af "/" men nu med alle fire cifre fra årstallet.
DK16252/2007
Fra 2007 og frem er der tilføjet "DK" før nummeret. Der er ikke mellemrum mellem DK og nummeret.

Hvis du har en udenlandsk FCI registret hund, så udfyld venligst med "00000/00" og angiv i stedet registreringsnummer under "Bemærkninger" neden for.

Hvis du har en hvalp der endnu ikke har fået et registreringsnummer, så udfyld venligst med "00000/00" og eftersend registreringsnummer når du har fået det.

Hvis hunden ikke er stambogsført hos DKK, så udfyld venligst med "00000/00" og oplys om stambogsførende organisation og registreringsnummer under "Bemærkninger" neden for. Er der ingen stambog, så skriv blot "Ingen Stambog" under "Bemærkninger" neden for.

Vær opmærksom på at hunde der ikke er stambogsført hos DKK eller anden FCI godkendt kennelklub ikke kan stille på vores brugsprøver eller udstillinger, men kan altså godt kan deltage i vore lokale kurser og træninger. Du kan læse mere om stambøger her.

Vi bruger stambogsnummeret til at slå op på HundeWeb for at få alle de informationer om hunden som vi har brug for til deltagerlister, katalog, mm.

Er vaccineret Har udvidet hundeansvarsforsikring Hjælp

Vaccination

For at deltage i vores arrangementer skal hunden være vaccineret mod hundesyge og parvovirus i henhold til de for DKK's udstillinger gældende regler.

Det vil sige: Vaccinationen skal være foretaget senest 14 dage før starten på arrangementet. For hunde op til 24 måneder gælder, at vaccinationen højst må være 1 år gammel. For øvrige hunde gælder, at vaccinationen højest må være 4 år gammel.

Forsikring

Hunden skal være omfattet af en dækkende lovpligtig ansvarsforsikring hvor almindelig hundetræning er dækket.

I nogle forsikringsselskaber er "udvidet ansvarsforsikring" en tillægsydelse som dækker hundeaktiviteter som hvalpemotivation, lydighed, agility osv. Nogle selskaber (for eksempel "Dyrekassen Danmark/Nordforsikring") kræver kun udvidet ansvarsforsikring, hvis man skal træne egentligt forsvarsarbejde/figurantarbejde med sin hund. Tjek med dit forsikringsselskab.


Både vaccinationsattest(er) og forsikringspolice skal medbringes første gang.
Han Tæve
Hundens bedste ven
Fornavn(e)
Efternavn
Primær
Evt. anden
Kun en e-mail adresse!

Dit medlemsnummer i DGK står lige oven over dit navn bag på sidste nummer af Gravhunden og er 2 til 4 cifre langt.
Vi (Nordsjællandsudvalget) er en del af DGK (Dansk Gravhundeklub) og det er et krav for at deltage i vores arrangementer og kurser at man er medlem af DGK. Hvis du ikke er medlem kan du melde dig ind her. Det er ikke nok (ej heller nødvendigt) at være medlem af DKK (Dansk Kennelklub). Du kan læse mere om DGK her.
Har du endnu ikke fået dit medlemsnummer eller skal til at melde dig ind anfører du "0" i feltet.
Ønsker du ikke at blive medlem af DGK kan deltagelse i vores aktiviteter foregå efter følgende retningslinjer: Såfremt der er plads ved holdstart, kan ikke-medlemmer med gravhunde deltage mod et extra beløb på kr. 25.- per gang (et kursus på 6 gange giver så en extra betaling på kr. 150,-). Såfremt der stadig er plads, kan ikke-medlemmer med ikke-gravhund deltage mod samme merbetaling. I begge tilfælde anfører du "9999" som medlemsnummer i feltet.

Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: