Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Lydighed

Lydighedstræning efterår 2022

Lydighed

Det vigtigste for trænerne er, at det både er sjovt og hyggeligt både for hund og fører samtidig med, at resultaterne også skal hjem.

Hvornår

Vi starter efterårets lydighedshold torsdag den 25. august og fortsætter hver torsdag til og med den 13. oktober. 2 af vores trænere kan først møde den 25., så derfor er starten udskudt. Herudover er der en obligatorisk teoriaften uden hund for alle, som starter på hvalpeholdet eller ikke har deltaget på vores lydighedshold tidligere. Alle er velkommen til teoriaftenen, hvis du/I f.eks. ikke har kunnet deltage tidligere. Teoriaftenen er torsdag den 25. august kl. 19.00, vores første træningsaften, og holdes på vores terrasse på træningspladsen.

Den første træningsaften møder alle hold kl. 18.00 til fælles start på den nye sæson og orientering om pladsen. Dog skal holdene, der starter kl. 17.00 selvfølgelig møde kl. 17.00. Hvis I skal deltage i teorimødet efter træningen, sætter I jeres hunde i bilerne – de er alligevel blevet trætte. I mellemtiden kan I slappe af inde eller ude, drikke en kop gratis kaffe og hygge jer med andre hundeejere til teorimødet starter. I ”Hundeskålen” sælges udstyr, soigneringsartikler og legetøj til hundene til rimelige priser.

Der er endnu en gang kommet mange nye hunde, og det er svært at forudsige, hvor mange tilmeldinger, der kommer. Der vil blive oprettet 2 hvalpehold og 1 på hvert af de øvrige niveauer. Hvis det ikke er nok, vil det være muligt at oprette flere hold, og måske kan vi blive nødt til at rokere lidt rundt på holdfordelingen for at få plads til alle.

Hvor

Alle hold træner på træningsområdet Hørup Skovvej 7 i Slangerup (ved speedwaybanen).

Tilmelding

Tilmelding sker via den elektroniske tilmeldingsformular.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Lise Ipsen eller de enkelte trænere for mere information.

Lydighed 1 - Hvalpe

Holdene er fyldt op.

I løbet af de 8 træningsgange vil I blive præsenteret for lydighedsteori, hverdagslydighed, kontaktøvelser, aktiveringsøvelser, socialisering, tricks, mentale udfordringer, miljøtræning og meget andet.

Efter første træning er der obligatorisk teoriaften torsdag den 25. august kl. 19:00 på vores terrasse på træningspladsen, hvor I sætter jeres hunde i bilerne - de er alligevel blevet trætte.

Det er planlagt at oprette 2 hold, som fortrinsvis opdeles efter alder og færdigheder.

Lydighed 1 A - Hvalpe, 3 - 6 måneder
Torsdage kl. 17:00 - 17:45
Lydighed 1 B - Hvalpe, 6 - 12 måneder
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Anelise Castenskiold.
Antal hunde
8.
Pris
Kr. 450,-

Lydighed 2 - Begyndere

Holdet er fyldt op.

Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpetræningen og øger langsomt sværhedsgraden. Der vil bl.a. indgå øvelser som: Stå, sit og dæk, tandvisning, gå pænt med og uden line og forskellige kontaktøvelser.

Der bliver også tid til lidt leg og mentale udfordringer for hund og fører. Vigtigst af alt: Alle hygger sig og har det godt, mens vi er sammen 8 gange i alt.

Der er obligatorisk teoriaften (med hunden i bilen) første gang efter træningen torsdag den 25. august kl. 19:00 hvis du ikke har deltaget i dette tidligere.

Mange af hvalpene fra forårsholdene er nu så dygtige, at de skal have lidt mere udfordring.

Lydighed 2 - Begyndere
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Grethe Hyldig
Antal hunde
8
Pris
Kr. 450,-

Lydighed 3 - Fortsættere

Holdet er fyldt op.

Ida tager fat i følgende øvelser: Stå, sit og dæk, gå pænt, stillingsskift, kontaktøvelser, indkald, spring, tandvisning og starten til apportering. Lidt sjov vil der også være plads til. Der er 9 træningsgange i alt.

Ida Thyssen har selv Langhåret Hønsehund. I 1998 startede hun som instruktørelev hos DKK og er siden blevet LP1 instruktør og klikkerinstruktør.

Lydighed 3
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Ida Thyssen
Antal hunde
8
Pris
Kr. 450,-

Lydighed 4 - Vedligehold af lydighed, selvkontrol og samarbejde

Holdet er fyldt op.

Vi fortsætter vedligeholdelsen af al den gode lydighed fra tidligere år samtidig med sjove øvelser med vægt på at udfordre hunden med samarbejde og selvkontrol. Gode øvelser for dem der gerne vil anvende deres hund som jagthund.

På kurset får I brug for et placeboard, en plade med ca. 7 cm høje ben, beklædt med et skridsikkert materiale, f.eks. kunstgræs. Det er nemt selv at lave, men det kan også bestilles og købes på pladsen. Der vil være 2 størrelser at vælge imellem: 40 x 40 cm og 40 x 60 cm. Pris 200 kr. Bestilles hos Helle.

Der er ingen træning på dette hold torsdag den 6. oktober, da Helle er på ferie.

Lydighed 4
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Helle Fischer
Antal hunde
8
Pris
Kr. 450,-

Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: