Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Lydighed


Tilmelding til forår 2022 åbner i januar/februar.

Lydighedstræning efterår 2021

Lydighed

Det vigtigste for trænerne er, at det både er sjovt og hyggeligt både for hund og fører samtidig med, at resultaterne også skal hjem.

Der er kommet rigtig mange nye hunde, og det er svært at forudsige, hvor mange tilmeldinger der kommer. Så der vil blive oprettet 2 hold for lydighed 1 & 2. Hvis det ikke er nok, vil det være muligt at oprette et hvalpehold mere dog kun kl. 16.00.

Hvornår

Vi starter efterårets lydighedshold torsdag den 19. august og fortsætter hver torsdag til og med den 14. oktober . Der vil være lys på banen, når vi har til de sidste træningsgange.

Lydighed 3 – fortsættere starter først den 26. august, når Ida har holdt ferie, men I er velkommen til at komme den 19., når alle hold starter.

Lydighed 4 – fortsættere med vægt på apportering og selvkontrol starter torsdag den 12. august, da Helle ønsker en lille pause i september.

Herudover er der en obligatorisk teoriaften uden hund for alle, som starter på hvalpeholdet eller ikke har deltaget på vores lydighedshold tidligere. Alle er velkommen til teoriaftenen, hvis du/I f.eks. ikke har kunnet deltage tidligere.

Teoriaftenen er tirsdag den 10. august kl. 19.00. Den afholdes i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”.

Den første træningsaften møder alle hold kl. 18:00 til fælles start på den nye sæson og orientering om pladsen. Dog skal de hold, der møder kl. 17:00 eller tidligere selvfølgelig møde på de tidspunkter.

Hvor

Alle hold træner på træningsområdet Hørup Skovvej 7 i Slangerup (ved speedwaybanen).

Tilmelding

Tilmelding sker via den elektroniske tilmeldingsformular.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Lise Ipsen eller de enkelte trænere for mere information.

Lydighed 1 - Hvalpe

I løbet af de 9 træningsgange vil I blive præsenteret for hverdagslydighed, kontaktøvelser, aktiveringsøvelser, socialisering, tricks, mentale udfordringer, miljøtræning og meget andet.

Der er obligatorisk teoriaften uden hund tirsdag den 10. august kl. 19:00 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”.

Da vi ved, at der er mange hvalpe i år, oprettes der foreløbig 2 hold, som fortrinsvis opdeles efter alder, og hvor meget de kan. Hvis dette ikke er nok for at efterkomme ønskerne, er det muligt at oprette et hold mere, dog kun kl. 16.00. Vi opfordrer derfor til, at dem med helt nye hvalpe, der kan møde tidligt, vil skrive dette, for at vi i god tid kan planlægge.

Lydig 1 A - Hvalpe, 3 - 7 måneder
Torsdage kl. 17:00 – 17:45.
Lydighed 1 B – Hvalpe, 6 – 10 måneder med nogen erfaring
Torsdage kl. 18:00 – 18:45
Instruktør
Anelise Castenskiold.
Antal hunde
8.
Pris
Kr. 500,-

Lydighed 2 - Begyndere

Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpetræningen og øger langsomt sværhedsgraden. Der vil bl.a. indgå øvelser som: Stå, sit og dæk, tandvisning, gå pænt med og uden line og forskellige kontaktøvelser.

Der bliver også tid til lidt leg og mentale udfordringer for hund og fører. Vigtigst af alt: Alle hygger sig og har det godt, mens vi er sammen 9 gange i alt.

Der er obligatorisk teoriaften uden hund tirsdag den 10. marts kl. 19:00 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”, hvis du ikke har deltaget i dette tidligere.

Mange af hvalpene fra forårsholdet er nu så dygtige, at de er klar til begynderholdet, og dem, der gik på begynderholdet i foråret, skal have lidt mere udfordring. Derfor er der 2 begynderhold.:

Lydighed 2 A - Begyndere
Torsdage kl. 18:00 – 18:45.
Lydighed 2 B - Begyndere med nogen færdighed
Torsdage kl. 19:00 – 19:45
Instruktør
Grethe Hyldig
Antal hunde
8
Pris
Kr. 500,-

Lydighed 3 - Fortsættere

Ida tager fat i følgende øvelser: Stå, sit og dæk, gå pænt, stillingsskift, kontaktøvelser, indkald, spring, tandvisning og starten til apportering. Lidt sjov vil der også være plads til. Der er 9 træningsgange i alt.

Hvis du ikke har deltaget i en teoriaften tidligere på vores lydighedshold, er du meget velkommen tirsdag den 10. marts kl. 19:00 i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup i mødelokalet ”Bukken”, til et spændende og lærerigt foredrag.

Ida Thyssen har selv Langhåret Hønsehund. I 1998 startede hun som instruktørelev hos DKK og er siden blevet LP1 instruktør og klikkerinstruktør.

Tider
Starter først den 26. august! Torsdage kl. 18:30 - 19:15
Instruktør
Ida Thyssen
Antal hunde
8
Pris
Kr. 500,-

Lydighed 4 - Fortsættere med vægt på apportering og selvkontrol

Det er et nyt tilbud til dem, der gerne vil lidt videre og ønsker mere færdighed i apportering og kommandoerne. En god træning for jagthunden og dem, der går til vandapportering.

På kurset får man brug for et placeboard, en plade på ca. 40 x 30 cm på ca. 7 cm høje ben, beklædt med et skridsikkert materiale, f.eks. kunstgræs. Det kan købes færdigt, men det er nemt at lave selv. Måske får vi en til at lave dem til de små gravhunde, da de fleste færdigkøbte er til større hunde.

Tider
Starter torsdag den 12. august! Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Helle Fischer
Antal hunde
8
Pris
Kr. 500,-

Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: