Du er her: Forsiden >> Træning & Instruktion >> Lydighed


Så er forårets program på plads og der er åbnet for tilmeldinger.

Lydighedstræning forår 2024

Lydighed

Det vigtigste for trænerne er, at det både er sjovt og hyggeligt både for hund og fører samtidig med, at resultaterne også skal hjem.

Hvornår

Vi starter forårets lydighedshold torsdag den 4. april og fortsætter hver torsdag til og med den 13. juni undtagen torsdag den 9. maj (Kr. Himmelfartsdag). Herudover er der en obligatorisk teoriaften uden hund for alle, som starter på hvalpeholdet eller ikke har deltaget på vores lydighedshold tidligere. Alle er velkommen til teoriaftenen, hvis du/I f.eks. ikke har kunnet deltage tidligere. Teoriaftenen afholdes på træningspladsen. Information herom senere.

Den første træningsaften, torsdag den 4. april, møder alle hold kl. 18:00 til fælles start på den nye sæson og orientering om pladsen. Dog skal holdene, der starter kl. 17:00 selvfølgelig møde kl. 17:00. I ”Hundeskålen” er der gratis kaffe på kanden, toast, øl og vand kan købes, og der sælges hundeudstyr til rimelige priser. Der er ingen træning Kristi Himmelfartsdag den 9. maj.

Træningsudstyr

Til hundene vil I få brug for et halsbånd ikke for smalt, line, Acme hundefløjte og placeboard (kan købes på pladsen).

Da det er svært at forudsige, hvor mange tilmeldinger, der kommer, vil der som udgangspunkt blive oprettet 2 hvalpehold og 1 på hvert af de øvrige niveauer. Hvis det ikke er nok, vil det være muligt at oprette flere hold, og måske kan vi blive nødt til at rokere lidt rundt på holdfordelingen for at få plads til alle.

Hvor

Alle hold træner på træningsområdet Hørup Skovvej 7 i Slangerup (ved speedwaybanen).

Tilmelding

Tilmelding sker via den elektroniske tilmeldingsformular.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Lise Ipsen eller de enkelte trænere for mere information.

Lydighed 1 - Hvalpe

I løbet af de 10 træningsgange vil I blive præsenteret for lydighedsteori, hverdagslydighed, kontaktøvelser, aktiveringsøvelser, socialisering, tricks, mentale udfordringer, miljøtræning og meget andet.

Der er obligatorisk teoriaften uden hund på træningspladsen. Information herom senere.

Lydighed 1 A - Hvalpe, 3 - 6 måneder
Torsdage kl. 17:00 - 17:45
Lydighed 1 B - Hvalpe, 6 - 12 måneder
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Anelise Castenskiold.
Antal hunde
Max. 8.
Pris
Kr. 600,-

Lydighed 2 - Begyndere

Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpetræningen og øger langsomt sværhedsgraden. Der vil bl.a. indgå øvelser som: Stå, sit og dæk, tandvisning, gå pænt med og uden line og forskellige kontaktøvelser.

Der bliver også tid til lidt leg og mentale udfordringer for hund og fører. Vigtigst af alt: Alle hygger sig og har det godt, mens vi er sammen 10 gange i alt.

Husk: det er ikke hundetræning vi går til – det er instruktion af føreren. Selve træningen af hunden foregår hjemme i tiden mellem vi mødes.

Der er obligatorisk teoriaften hvis du ikke har deltaget i dette tidligere.

Mange af hvalpene fra forårsholdene er nu så dygtige, at de skal have lidt mere udfordring.

Lydighed 2 - Begyndere
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Grethe Hyldig
Antal hunde
Max. 8
Pris
Kr. 600,-

Lydighed 3 - Fortsættere

Ida tager fat i følgende øvelser: Stå, sit og dæk, gå pænt, stillingsskift, kontaktøvelser, indkald, spring, tandvisning og starten til apportering. Lidt sjov vil der også være plads til. Der er 10 træningsgange i alt.

Ida Thyssen har selv Langhåret Hønsehund. I 1998 startede hun som instruktørelev hos DKK og er siden blevet LP1 instruktør og klikkerinstruktør.

Hvis du ikke har deltaget i en teoriaften tidligere på vores lydighedshold, er du meget velkommen som afholdes på træningspladsen. Information herom senere.

Lydighed 3
Torsdage kl. 18:00 - 18:45
Instruktør
Ida Thyssen
Antal hunde
Max. 8
Pris
Kr. 600,-

Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

  • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
  • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
  • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: