Du er her: Forsiden >> Udstilling & Skue


Udstillingen 2023 vil blive i Kignæs Hallen, Smedeengen 4, 3630 Jægerspris.

Nordsjællandsudvalget afholder udstilling i foråret i ulige år og måske skue i lige år. Skuet afholdes på vores træningsområdet i Slangerup, og er en hyggelig og uformel dag. Et skue er alle tiders chance for nye hunde og udstillere at prøve, hvad det vil sige at deltage på en udstilling. Udstillingen afholdes normalt i Slangerup Idrætshal i foråret.

Der er for tiden ingen planer om et skue.

DGK Udstilling lørdag den 23. april 2023

Nordsjællandsudvalget afholder udstilling lørdag den 23. april 2023 indendørs i Kignæs Hallen, Smedeengen 4, 3630 Jægerspris.

Udenfor er der gode muligheder for luftning af hunden og foran hallen fine parkeringsforhold. Mad og drikke kan købes i Cafe Kignæs.

Tilmelding og betaling

Vi har lavet en vejledning i brugen af Hundeweb her.

 • Der vil stadig være mulighed for gammeldags tilmelding via blanketter og email (til forhøjede priser, se en af de sidste sider i Gravhunden) ved at følge denne fremgangsmåde:
  • Vi fraråder manuel tilmelding - post er ikke længere det mest pålidelige.
  • Tilmeldingsblanketten udfyldes tydeligt
  • Sendes per email til udstilling@nsdgk.dk (man behøver ikke at uderskrive)
  • Eller med post (og så skal der underskrives) til Lise Ipsen
  • Det forhøjede gebyr indbetales på udvalgets konto i Danske Bank: 1551-4327160 eller MobilePay 32414 tydeligt mærket "udstil" og hundens reg. nummer.

Har du spørgsmål vedrørende udstillingen, kan du kontakte os på: udstilling@nsdgk.dk


Find os på Facebook

Facebook

DGK Nordsjælland vil også være med på Facebook og har defor oprettet en Facebook-gruppe. Gruppen er for alle. Man behøver ikke være medlem af DGK eller komme i klubben, men blot være interesseret i, hvad der rører sig i DGK Nordsjælland.

Gruppen er oprettet med det formål at give alle med tilknytning til DGK Nordsjælland mulighed for at følge med i og selv give informationer om aktiviteter i gravhunderegi. Ligger du inde med nogle gode billeder, har du nogle ideer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os vise hinanden, hvorfor vi elsker vores gravbasser så uendelig højt.

Gruppen administreres af medlemmer i udvalget og vi har formuleret et enkelt, men vigtigt regelsæt for denne gruppe.

 • I dette forum er alle ligeværdige medlemmer
 • Vis respekt og vær høflig, når du skriver her
 • Administratorer forbeholder sig ret til at slette indlæg af stødende karakter, nedsættende kommentarer, skældsord og lignende.

Vi findes her eller gå på Facebook og søg på “DGK Nordsjælland”.

Feedback
Kommentar til denne side?
Hvis du har en kommentar til denne side, ris eller ros eller ikke fandt hvad du forventede så lad os høre, så vi kan gøre det bedre næste gang du kommer forbi.

Dit navn:
Din E-mail: